Avsnitt Femton

Vi spånar fritt kring lyssnarnas spörsmål – sombreron är ju till bredden fylld av smaskiga ämnen, gamla som nya favoriter. Hur hittar följaren sin egen fräcka dansstil? Hur säger man nej och hur tar man ett nej? Det är uppenbart att endast fantasin sätter gränsen för hur du smiter undan en dans på bästa sätt. Blood, sweat and tears – det är Swingout det. Pling!


Du kan även lyssna: iOS-appen Podcaster, Android-appen Podkicker, via iTunes eller ladda ned! (högerklicka på länken & ”Spara mål som…”)

Frågor, tips, synpunkter, annat passande (eller opassande för den delen)?
Kommentera, e-posta, kontaktformulär eller Facebook.


3 kommentarer

  1. Hej hej!
    Lisa heter jag och har dansat Lindy i ett halvår. Innan dess har jag kört en hel del bugg, ca 2 år. Förklaringen till att en kör 4 danser (detta är vad jag antar, vet ej helt säkert) bör vara att musiken på dansloger spelas 2 snabba låtar och två långsamma. Oftast dansar man bugg till de snabba och sedan en variant på fox till de långsamma. Om ett par endast dansar 2 låtar kan det vara så att de missar en dans, och det går ju inte att riskera!

    Tack för en fantastisk podd!

    /Nybliven LindyLover!

    • Fantastiskt, stort tack för att du bringar klarhet! Men, det är ett jävla commitment att köra fyra låtar, eller…?

  2. Angående funktionströjor. Meningen med att svetten transporteras ut utanpå tyget är väl för att vätskan ska försvinna ut i luften? Vilket borde vara trevligare än bomullströjor. Men ja, jag vet, en del skulle behöva pausa så att vätskan får en chans att vaporisera bort.

Kommentera