Avsnitt Fyra

I vilket Jessica dansar i rulltrappan, Thomas gräver ned sig, Freja gör sig osams med Sverige och Mattias minns sin kropp. Ett mjukt och varmt och härligt avsnitt. Som en kattunge, liksom.

Vi firar alla hjärtans dag med att prata lite (mer) om varför vi älskar swingdans. Vi bjuder också på en del svordomar, äkta känslor och en tävling – där ni kan vinna ett alldeles, alldeles underbart pris. 27 minuter kärlek!  TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!

Avsnitt4

Du kan även lyssna: via iTunes eller ladda ned! (högerklicka på länken & ”Spara mål som…”)

Frågor, tips, synpunkter, annat passande (eller opassande för den delen)?
Kommentera, e-posta, kontaktformulär eller Facebook.


Musik:

 1. Arnett Cobb – Jenny
 2. Alice Babs – En jitterbug från söder här
 3. Lil Armstrong – Lindy Hop
 4. Cab Calloway – Jumpin Jive
 5. Rose McMurphy – BusyLine
 6. Wingy Manone – Music Goes Round And Round
 7. Lee Allen – The Eel
 8. Anita O’Day – Watch The Birdie
 9. Casa Loma Orchestra – I Got Rhythm
 10. Etta Jones – Moolah Moolah

2 kommentarer

 1. Hej! I ett avsnitt(första) ojjar ni er över vissa dansares bristande förmåga att använda vatten för tvagning på Herräng. Nu, i ett senare avsnitt erkänner ni att ni själva kör raggardusch ibland. Ni kan väl förtydliga för lyssnarna skillnaden i gammal svettlukt som kommer av timmars dansande under en hel dag, jämtfört med en kvälls socialdansande efter jobbet. Att det alltså är en viss skillnad i detta…

  • Ja, visst är det skillnad på svett och svett! 🙂 Vad vi refererar till när vi ojar oss är Det Elaka Stinket. Det Elaka Stinket kan SWINGOUT prata länge om (och det kommer vi nog göra också). Kortfattat är Det Elaka Stinket när det inte bara luktar lite svett, halvsmält hamburgertallrik eller sur fot utan *allt* detta blandat. Då är gränsen nådd. För länge sen.

Kommentera