Avsnitt Sju

I vilket Thomas säger nej fast svaret är ja, Freja navigerar skickligt i vansinnets farvatten, Mattias är bättre rent praktiskt, Jessica nynnar hellre än bra och Doris inte säger så mycket alls (ännu).

Vi hyllar nördar i allmänhet och swing-nördar i synnerhet! Det låter en hel del när bästa folket från tidningen SWING kommer och fikar med oss. En viktig lyssnarfråga besvaras och… tut-tut-ti-tuuut: Vinn ett Party Pass till Herräng! VINNARE UTSEDD!

07_Swingout

Du kan även lyssna: iOS-appen Podcaster, Android-appen Podkicker, via iTunes eller ladda ned! (högerklicka på länken & ”Spara mål som…”)

Frågor, tips, synpunkter, annat passande (eller opassande för den delen)?
Kommentera, e-posta, kontaktformulär eller Facebook.


Musik:

 1. The Rubinoos – Revenge Of The Nerds
 2. Leo Watson – I’ve Got A Stange New Rythm In My Heart
 3. Lil Hardin Armstrong – Oriental Swing
 4. The Cats & The Fiddle – Thursday Evening Swing
 5. Una Mae Carlisle – Oh I’m Evil
 6. Leo Watson – Nagasaki
 7. Slim & Slam – Groove Juice Special
 8. Lil Hardin Armstrong – Harlem On Saturday Night
 9. Leo Watson – Jada

4 kommentarer

 1. Jag ber att få framföra ett djupt känt TACK för det väldigt fina omnämnandet i Edert program! 🙂 Och ja, jag hittar klippen på Yoobtjoob 😉 fast OFTA så känns det som om klippen hittar MIG! Nördigare än SÅ kan det svårligen bli va?! Spooky! Ha ha!
  Äntligen kunde jag lyssna igenom avsnittet, började häromdagen men idag hände ingenting, var tvungen att göra en återställning av hårddisken, va FAN!
  Roligt att ni la ut Nynnings-melodifestivalen på Yoobtjoob 😉 ! Om jag har skickat in rätt låt-gissning så tror jag nog man kan säga att, ja Jessica, du KAN sjunga för det var på ditt ’da da dada’ som jag först kom på det! OM jag kom på det. Har jag fel så jaaa, då vet jag nog inte…
  Brukar faktiskt doa med i låtarna under dansandet om låten är så bra så jag inte kan låta bli och jag upplever nog att det ändå brukar väcka ett visst mått av uppskattning, jag menar, det om något visar ju att man har roligt i dansen!

  • Varsågod, och tack ska DU ha för att du lyssnar och bidrar! Jag håller som sagt med om att man absolut kan nynna med när man dansar, jag tycker att det gör det lättare att få ett flyt i allting.

Kommentera